Monday 26 March 2012

Cazuri asigurare

Pornesti motorul masinii tale dimineata si iti pui cafeaua in masina ca sa o poti bea pe drum. Esti cumva in graba dar te gandesti ca daca o iei pe niste scurtaturi si mai maresti putin viteza ai putea ajunge la timp. Si intradevar incepi sa accelerezi si te plimbi pe stradute mici , la un moment dat incepe sa sune telefonul si tu raspunzi si incepi sa nu mai fii atat de atent la volan, dar crezand cu tarie in capacitatile tale te mai avanti sa bei si o gura de cafea in timpul asta ca pana la urma ce ar putea sa se intample. Si dintro data se face totul negru si auzi o bufnitura si un zgomot puternic de tabla lovita. Daca totul in afara de ultima fraza ti se intampla destul de des afla ca atunci ca statistic ai sanse destul de mare sa se intample si aceasta din urma. Si ca atare este destul de bine sa stii cum si ce trebuie sa faci dupa. Pentru inceput te pregatesti pentru cercetari penale , or sa urmeze un sir lung de intrebari la care ar fi bine sa raspunzi sincer nu de alta dar s-ar putea sa te dea de gol desfasuratorul de la telefon si cafeaua calda varsata peste bord. Aceste cercetari se fac la multe accidente. Daca se dovedeste ca tu nu aveai nici o vina atunci te astepti sa primesti pe langa daune rca , daune asigurari si daune

morale. De regula aceste sume sunt destul de mari in asa fel incat iti poti plati cele trebuincioase dupa ce iesi din spital. Pentru ca este bine stiut ca un accident auto iti poate limita apacitatea de munca cel putin temporar si astfel iti poate creea probleme financiare care sunt bineinteles nedorite. Sunt diferite tipuri daune morale : daune morale la vatamare corporala din culpa, daune morale vatamari corporale accident, acestea depind in mod evident de ce fel de statut aveai in momentul accidentului erai pasager sau conducator. Asta o vor descoperi cei ce fac cercetare penala accident auto pentru ca pana la urma vor vedea in ce pozitie te-au gasit cei care au ajuns primii la locul faptei.

Firmele de asigurari vor avea grija sa iti primesti daune apoi indiferent de tipuri accidente pentru ca daca se stabilieste judiciar ca tu ai nici o vina si ai polita de asigurare incheiata cu firma respectiva atunci nimeni nu isi mai face griji. La proces insa va trebui sa iti cauti un avocat cu experienta in astfel de cazuri pentru ca doar cu un asemenea specialist langa tine vei putea fi in mare parte sigur ca legea iti va da dreptate. Foloseste internetul si cauta acolo o companie de avocatura buna si cere o intrevedere formala cu ael avocat pentru a-i explica situatia fata in fata. Este dreptul dvs sa cereti o discutie de acest gen cu avocatul pentru ca asa va lamuriti din timp ce anume se poate si ce nu face pentru cazul dvs. Dar ca sa evitati aceste accidente conducet cu grija, mergeti in limitele vitezei legale si pana la urma este mai bine sa intarziati la servici decat sa va pierdeti permanent capacitatea de a munci, si sa depindeti toata viata de niste sume pe care vi l aloca statul la sfarsit de an.


tipuri accidente, daune rca

No comments:

Post a Comment