Thursday 22 March 2012

Seful DIICOT spera ca Boldea sa-si termine rapid banii pentru a fi mai usor de prins

stirileprotv.ro Inalta Curte de Casatie si Justitie (ICCJ) a dispus, joi, emiterea unui mandat de arestare preventiva in lipsa pe numele deputatului Mihail Boldea, care a plecat din Romania sambata, acesta urmand sa fie dat in urmarire generala si internationala.

Seful Directia de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism, Codrut Olaru, a declarat, joi, ca din moment ce procurorii au blocat mare parte din conturile pe care le detine la aceasta data deputatul Mihail Boldea, speranta este ca nu are sursa de finantare foarte mare.

Intrebat daca Directia de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism (DIICOT) are indicii ca inainte sa paraseasca Romania, Mihail Boldea si-a lichitat conturi, Codrut Olaru a spus: "Va pot da un singur alt exemplu, de alta natura, nu neaparat baneasca: cu o luna inainte de punerea sub invinuire, casa in care locuieste a fost instrainata, in mod formal, in mod categoric, tatalui sau".

Instanta a admis propunerea procurorilor DIICOT Galati, pe numele deputatului fiind emis un mandat de arestare preventiva in lipsa pentru 30 de zile.

Deputatul Mihail Boldea este cercetat de procurorii DIICOT Galati pentru inselaciune si constituire a unui grup infractional care ar fi produs un prejudiciu de peste un milion de euro.

Cererea procurorilor s-a judecat in lipsa lui Boldea, care a iesit din tara sambata, prin vama Giurgiu, iar apoi a plecat din Turcia cu un avion, spre o destinatie necunoscuta.

In urma deciziei instantei, Mihail Boldea va fi dat in urmarire generala si internationala.

Tatal deputatului Boldea, dupa ce a plecat de la sediul DIICOT: Nu sunt urmarit penal

 

No comments:

Post a Comment