Saturday 31 March 2012

Femeia care a fost impuscata acum cateva zile de sotul ei, fost ofiter MAI, a murit in spital

stirileprotv.ro Femeia de 62 de ani, care a fost impuscata in urma cu cateva zile de sotul ei, la Techirghiol, s-a stins sambata dimineata in Spitalul din Constanta.

Desi medicii declarasera initial ca glontul nu a atins nici un organ vital si ca victima este in stare stabila, ea a suferit un stop cardiorespirator care i-a fost fatal.

In afara de faptul ca si-a pierdut sotia pe care, sustine el, a impuscat-o din greseala, barbatul s-a ales acum cu un dosar penal mult mai dur.

Procurorii ii vor schimba incadrarea juridica, din tentativa la omor, in omor calificat, infractiune pedepsite cu pana la 25 de ani de inchisoare.

Sotul ei, in varsta de 64 de ani, fost angajat al MAI, iesise la pensie de mai multi ani. Pistolul cu care si-a ucis sotia il detinea in mod legal si il cumparase cu doar o luna inainte de incident.

In noaptea de miercuri spre joi, barbatul se afla sub influenta alcoolului, lucru confirmat de testele de alcoolemie. A auzit zgomote suspecte si, crezand ca sunt hotii care i-ar mai fi vizitat casa, a pus mana pe arma si a tras. Unul dintre cele doua gloante au lovit-o insa pe sotia sa, aflata in dreptul ferestrei.

Anchetatorii continua cercetarile in acest caz si iau cel mai mult in calcul ipoteza ca omul sa-si fi omorat nevasta cu buna stiinta, dintr-un motiv deocamdata neelucidat.

No comments:

Post a Comment