Tuesday 6 March 2012

Iancu se intalneste diseara cu autoritatile si suporterii, dar spune ca vine degeaba

stirileprotv.ro Patronul lui Poli crede ca nu mai este timp pentru ca problemele clubului sa poata fi rezolvate in timp util si ca vine la intalnire din respect pentru suporteri.

Au trecut mai bine de trei luni de când autorităţile locale au anunÅ£at că vor să intre în acÅ£ionariatul lui Poli, însă cei care conduc oraÅŸul TimiÅŸoara ÅŸi judeÅ£ul TimiÅŸ nu s-au întâlnit nici până acum cu Marian Iancu. Liderii suporterilor au convocat cele două părÅ£i la o discuÅ£ie care va avea loc astăzi, de la ora 18. Patronul lui Poli va veni, dar nu crede că se va rezolva ceva în urma acestei întâlniri.

"Suporterii fac dovada că sunt îngrijoraÅ£i, iar pentru ei merită să asigurăm într-un fel sau altul continuitatea acestui fenomen. Ar fi un gest nepoliticos ca eu să nu vin, dar sper să nu fie o întâlnire sterilă, cum au fost cam toate în ultimul timp. Pe plan local nu există nimeni interesat de clubul ăsta. Probabil ne vom întâlni, vom vorbi ÅŸi apoi vom merge cu toÅ£ii acasă, fără să se rezolve nimic", a declarat Iancu.
 

No comments:

Post a Comment